Jurnal de atelier. Episodul 1: Începuturi

Poate că scrierile de aici nu o să semene de fiecare dată cu o pagină de jurnal, însă ţinem neapărat să îţi împărtăşim şi ţie câteva dintre experienţele şi experimentele noastre din atelier. Şi poate chiar şi din afara lui. Căci, la urma urmei, nici crearea unui jurnal nu ţine doar de munca fizică propriu-zisă. De cele mai multe ori ideea, sau mai bine zis, procesul de a pune cap la cap ideile astfel încat să rezulte un jurnal unicat, este mult mai complicat. Şi asta ne frământă uneori chiar şi în somn, nu doar în atelier.

Săptămâna asta am decis să lansăm marele nostru site şi ne-am gândit să îţi dăm posibilitatea de a ne lăsa fără unul dintre cele mai apreciate jurnale ale noastre. Trebuie să ştii că face parte din categoria de jurnale care ne-au dat mari bătăi de cap şi la care am muncit destul de mult. Dar te lăsăm pe tine, câştigătorule de jurnal, să ne spui dacă a meritat.

Mandala - jurnal unicat - Jurnal de atelier

Dacă nu îţi place, sau nu eşti genul de om care ţine un jurnal, atunci îl poţi folosi ca agendă zilnică. Dacă nici de agendă nu ai nevoie, ai cu siguranţă un prieten căruia poţi să i-l faci cadou. Deşi trebuie să te avertizez:

Nu recomandăm dăruirea acestui jurnal decât unei persoane dragi. Excepţie fac situaţiile în care chiar vrei să ieşi în evidenţă !

Aşadar, baieţii de la Skoob te premiază !

Ca să participi la concurs trebuie să faci următoarele:

Intrii pe www.facebook.com/skoobooks,ne dai un like la pagină după care distribui pe peretele tău postarea cu concursul, adică asta: CONCURS!. Nu e greu. Şi dacă nu e greu ar fi şi păcat să nu iţi încerci norocul, chiar dacă faci parte din categoria “eu nu am câstigat niciodată”. Ca şi mine de altfel.

 

Eu sunt Alex şi mai am doar o vorbă să îţi spun: ATENŢIE ! Scrisul în jurnal poate duce la îmbunătăţirea stării de spirit!

 

Toate cele mai bune!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.